HISTÒRIA: La nostra empresa va començar l'any 1962, amb el nom d'Alfredo Codina, una empresa familiar, amb el seu fill Josep, ara fa 22 anys. L'empresa canvia de nom i de logotip a CODINA IMATGE i SO, l'any 1998, coincidint amb els 25 anys de l'inici de l'empresa. Actualment i desde fa 8 anys, la gerència de l'empresa la porta en Josep Codina.

L'empresa amb els anys ha anat incorporant sonoritzacions en directe, pantalles gegants per a concerts, il.luminació, circuits tancats de TV. La nostra empresa de manera altruista, va crear la primera Emisora local de TV a La Garriga i actualment teniu a la vostra disposició la primera emissora de Radio per internet que es va crear a La Garriga. Any 2004.

La nostra empresa ha destacat, per la seva implicació a les festes populars de la comarca, sent una de les pioneres en aquest àmbit en la megafonia i sonorització, podent cobrir amb exponencials, 12 Km. de so. I no renunciant mai a les noves tecnologies actuals com, entre altres, la megafonia automatitzada per ordinador, etc.